Familiepretpark Mini Mundi

Printen

Ontdek Miniatuur Walcheren! Het miniatuurpark, ook wel klein walcheren genoemd, heeft verlaagde wandelpaden en de exacte contouren van Walcheren. De maquettes, schaal 1 op 20, laten veel monumentale gebouwen van Walcheren zien. Van het stadhuis en de Lange Jan van Middelburg tot de boulevard van Vlissingen.

Beleef het pretpark! Met de hele familie in de achtbaan, schommelschuit of de 10 meter hoge ballontoren. Daarnaast kunt u samen buiten nog genieten van de authentieke carrousel en natuurlijk een ronde maken met de Mini Mundi Express.

Geniet van de indoorspeeltuin! In het mega paviljoen staan verschillende speelstructuren met een uitdagende klimtoren, botsauto’s en een ware klimvulkaan. Aan de kleinsten is ook gedacht: met een ballenbak, een fietsparcours, softplay en natuurlijk de reuze blokkenhoek.

Bij Mini Mundi kunt u ook heerlijk genieten op het zonnige terras of in het paviljoen van onder andere een kopje koffie met appelgebak, broodjes en vers gebakken pannenkoeken. 

Adres:
Zep Middelburg Podium 35


Contact:
Email: info@minimundi.nl
Telefoonnummer: 0118-471010
Website: http://www.minimundi.nl
Openingstijden:
Bekijk de openingstijden op www.minimundi.nl
Prijs:
€5.00 – €12.50

Prijs toelichting:
Prijzen november tot en met maart Kinderen vanaf 3 jaar tot en met 12 jaar: € 7,50 Volwassenen € 5,00 Prijzen april tot en met oktober Kinderen vanaf 3 jaar tot en met 12 jaar: € 12,50 Volwassenen € 8,50 65+ € 7,50