Familie camping de Molenhoek

Printen

Viersterren familie camping De Molenhoek ligt midden in Zeeland op het eiland Noord-Beveland. Dit nog relatief rustige eiland is in veel opzichten een verrassende ontdekking voor zowel de rustzoekende als de actieve vakantieganger.

Kamperen bij de Molenhoek is genieten van alles wat Zeeland te bieden heeft en op de camping vermaken de kinderen zich bij het animatieteam, op een van de speeltoestellen of in het zwembad. Dankzij de familiaire sfeer op de camping voelt iedereen zich al gauw thuis.

Kom je met een eigen kampeermiddel? dan kun je een plaats uitzoeken op één van de basic– of comfort kampeervelden. Hier sta je met je neus in de wind en door de lage hagen toch fijnbeschut.

Wil je niet echt kamperen, maar ben je wel op zoek naar het campingleven? Dan bieden de stoere safaritenten uitkomst. Elke safaritent is ingericht met boxspring- en stapelbedden, lekker ruim en voorzien van alle comfort die je nodig hebt om de vakantie onvergetelijk te maken!

Op zoek naar nog meer luxe? Dan kies je natuurlijk voor een strand– of duinchalet voor 4 tot 6 personen. De chalets staan niet te ver van alle voorzieningen en zodra je de auto hebt uitgepaktkan de vakantie beginnen.

Over het eten hoef je je niet druk te maken, want heb je geen zin om te koken? dan haal je wat lekkers of ga je heerlijk eten bij het brasserietje of bij de brasserie.

Tijdens de meivakantie, Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie zorgen de animatiemedewerkers ervoor dat je je geen seconde hoeft te vervelen. Voor kinderen tot 12 jaar worden op verschillende momenten spelletjes gespeeld, dansjes gedaan, geknutseld en gesport. Voor kinderen en pubers van 12 jaar en ouder worden er aparte activiteiten georganiseerd en tijdens de zomervakantie is er zelf een teenage topper die samen met de pubers het programma maakt en uitvoert.

Wandelen, fietsen, zandkastelen bouwen, schelpen zoeken, kwallen vangen, zomermarktbezoeken, cultuur snuiven, in de directe omgeving van camping de Molenhoek kan het allemaal. Bij de receptie vind je folders van talloze activiteiten, exposities en attracties.

Adres:
Molenweg 69


Contact:
Email: info@demolenhoek.com
Telefoonnummer: 0113-371202
Website: http://www.demolenhoek.com
Openingstijden:
Onze receptie is elke dag gesloten tussen 12.00 uur en 13.00 uur. Houdt voor de actuele tijden onze website in de gaten.
Prijs:
€17.50 – €0.00

Prijs toelichting:
Kampeerplaats all-in vanaf prijs vier personen: € 23,10 – € 38,10