Eethuis Schouwen

Printen

Eethuis Schouwen is gelegen in het toeristische dorpje Scharendijke, één van de mooiere dorpen van het eiland Schouwen-Duiveland. Aan de rand van het dorp, gelegen aan de elkerzeeseweg, vindt u het eethuis dat is omgetoverd in een gezellig, sfeervol restaurant. Eind 2018 heeft er een grote verbouwing plaats gevonden waarbij zo goed als alles is vernieuwd. Binnen beschikken we nu over ruim 70 zitplaatsen.  Daarnaast beschikken we over een ruim terras met zo’n 60 zitplaatsen waar het met een zonnetje heerlijk vertoeven is. 

In ons gezellige restaurant bent u van harte welkom om van onze uitgebreide kaart te komen genieten.  We zijn donderdag t/m maandag geopend voor diner vanaf 17.00uur en zondag ook geopend voor lunch vanaf 12.00uur. In de vakantieperiodes zijn we ook dinsdag en/of woensdag geopend, dit is altijd op de site terug te vinden. 

Onze dinerkaart is opgebouwd uit diverse vlees, vis en vegetarische gerechten. Onze vleesproducten zijn afkomstig van slager Krijn Van Zuidland uit Oosterland en zijn van uitstekende kwaliteit. Onze verse vis is afkomstig van vishandel Bruinvis. Onderaan deze pagina staan al onze leveranciers uitgebreider beschreven. 

Naast onze gevarieerde dinerkaart wordt er maandelijks een seizoensgebonden menu aangeboden. Drie gangen voor slechts €25,- ! 

Adres:
Elkerzeeseweg 8


Contact:
Email: Info@eethuisschouwen.nl
Telefoonnummer: 0111-851181
Website: http://www.eethuisschouwen.nl
Openingstijden:
In de vakantieperiodes ook op woensdag geopend. In de zomervakantie heel de week geopend.
Prijs:
€14.00 – €25.00

Prijs toelichting:
Hoofdgerechten