Eeterij – spelerij Vierlinden

Printen

Eeterij-Spelerij Vierlinden in Goes ligt in het groene hart van de Hollandsche Hoeve. Dit familierestaurant genaamd Boomhut heeft een à-la-carte gedeelte. Deze is altijd vrij voor lunch, diner, een kopje koffie of ander lekkers van de kaart. Daarnaast zijn er nog 2 ruimtes (Likkepot en Vierlinden) die gereserveerd kunnen worden voor feesten en partijen, apart of als één grote ruimte.

A-la-carte gerechten zijn de hele dag door te bestellen en worden dagvers bereidt met verse producten. De Vierlinden is gelegen in een landelijke omgeving. En kan je met een kopje koffie of een uitgebreid diner, op 1 van de terrassen plaats nemen. Deze hebben uitzicht op de midgetgolf, mooi aangelegde vijver of een landelijk uitzicht op de kinderboerderij. In de wintermaanden is er 1 terras beschikbaar om op mooie winterse dagen te genieten van warme chocolademelk met slagroom gepresenteerd met een Vierlinden koffiefestijn.

Naast de à-la-carte is het ook mogelijk om bij Eeterij-Spelerij Vierlinden om high tea, high beer en high wine of om high barbecue menu’s te bestellen. Hiervoor moet wel van te voren worden gereserveerd.

Voor de kinderen is er een unieke binnenspeeltuin geheel in thema natuur met volop klim-, klauter- en glijplezier. Er staat een boomhut met glijbanen en wandel/kruiproutes op 8 meter hoogte, kortom: speelplezier voor kinderen van 1 tot 13 jaar. Je kunt zelfs naar de kinderboerderij, buitenspeeltuin, waterspeeltuin, sportvelden en het ambachtencentrum.

Adres:
Kattendijksedijk 19


Contact:
Email: info@vierlindengoes.nl
Telefoonnummer: 0113-211865
Website: http://www.vierlindengoes.nl
Openingstijden:
Maandag en dinsdag gesloten. In de zomermaanden geopend van:maandag tot en met donderdag van 11.00 tot 19.00 uurvrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur. 
Prijs:
€7.45 – €0.00

Prijs toelichting:
Op de website staat een link naar de actuele menukaart met de bijbehorende prijzen.