Eetcafé Zeeuws Genot

Printen

Eetcafé Zeeuws Genot is gelegen aan het Dorpsplein 39 in het pittoreske Koudekerke op Walcheren. De nadruk van het eten ligt op eenvoudig Bourgondisch en omschrijft zichzelf als totaal in de stijl van de Smidse van weleer. De gevarieerde kaart biedt een ruim assortiment aan vlees- en visgerechten. Je kan hier terecht voor zowel catering als à la cartegebied.

In de gerechten worden diverse Zeeuwse lekkernijen en verse streekproducten gebruikt, waarvan vele direct van Walcherse bodem en uit de Zeeuwse wateren komen. De vis wordt rechtstreeks van de Vlissingse vismijn aangeleverd en het vlees dat geserveerd wordt heeft gegraasd op de groene Walcherse weiden. In het wildseizoen serveert Eetcafé Zeeuws Genot producten als gans, eend, haas en fazant. Deze producten worden rechtstreeks door de Zeeuwse jager geleverd.

Onder het genot van de diverse lekkernijen kan je bijvoorbeeld genieten van heerlijk, in Zeeland gebrouwen, Bonafacius abdijbiertje. In de wintermaanden kan je hier genieten van een glas goede wijn bij de openhaard.

Adres:
Dorpsplein 39


Contact:
Email: info@hetzeeuwsgenot.nl
Telefoonnummer:
Website: http://www.hetzeeuwsgenot.nl
Openingstijden:
In het hoogseizoen is onze keuken geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur 7 dgn in de week.Gedurende het laagseizoen, van 1 november tot 1 april, bent u vanaf 15.00 uur welkom en is de keuken geopend tot 21.00 uur (dinsdag gesloten). Tijdens de wintermaanden kunt u genieten van een glas goede wijn bij de open haard om vervolgens aan tafel de heerlijkste gerechten te proeven! 
Prijs:
€6.50 - €18.50