Eetcafé-Pension `t Overleg

Printen

Wij hopen u als gast te mogen ontvangen in ons sfeervolle eetcafé, fietscafé en pension, aan de Slijkstraat 9 te Groede. Bij ons kunt u onder het genot van een hapje of drankje genieten van de sfeer van vroegere tijden. De aankleding door middel van oude school- en landkaarten weerspiegelt de geschiedenis van het pand. Oorspronkelijk was in dit gebouw een bewaarschool gevestigd en pas later werd het cafégedeelte er tegenaan gebouwd.

U bent bij ons aan het juiste adres voor een drankje, high tea, lunch, diner of overnachting.

Wij zijn 7 dagen per week geopend vanaf 16:00, onze keuken sluit om 20.30 uur. 

Buiten onze openingsuren bent u welkom bij Herberg de Natte Pij, Slijkstraat 1, Groede. 

Eetcafé

In ons eetcafé kunt u terecht voor een goed verzorgde lunch of diner tegen een betaalbare prijs.

Wij serveren een 3 gangen high tea menu voor €22,50. Deze bestaat onder andere uit sandwiches, quiche, scones, vers fruit en zoetigheden.

Onze dagschotel het ‘Pannetje van de dag’ serveren wij voor maar €12,-. Heeft u echter geen trek dan bent u ook van harte welkom aan onze gezellige houten bar, om bijvoorbeeld een ‘Groesch Overleggertje’ te nuttigen, dit is ons eigen kruidenbittertje. Omdat wij beschikken over een beamer, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld voetbal te kijken. Het bargedeelte is verder ook uitermate geschikt voor een gezellige bedrijfsborrel.

Wanneer de biljarttafel niet gebruikt wordt door onze biljartverenigingen, kunt u bij ons biljarten op onze kleine wedstrijdtafel.

Voor onze kleine gasten hebben we een kinderspeelkamer ingericht. In deze kamer is genoeg speelgoed te vinden, zodat ook onze kleine gasten zichzelf goed kunnen vermaken.

Pension

Het pension gedeelte van ’t Overleg bestaat uit vier tweepersoonskamer, die allen voorzien zijn van een eigen douche en toilet. De kleine tweepersoonskamers zijn ong. 9 m2 de tweepersoonskamers ong. 20 m2. Verder hebben alle kamers een LCD televisie met dvd speler. Ook hebben wij de beschikking over een vijfpersoons familiekamer. De familiekamer is uitermate geschikt voor jonge gezinnen en is ook voorzien van een eigen douche en toilet. U kunt bij ons het gehele jaar door verblijven, zeven dagen per week.

Het ontbijt van het pension wordt verzorgd in Herberg de Natte Pij, Slijkstraat 1. U bent ook van harte welkom om in een kamer van de herberg te verblijven, waarvan wij ook eigenaar zijn.

Ons pension is ook geschikt voor mensen die hier in de omgeving voor hun werkzaamheden moeten verblijven. Zo kunt u bij ons op aanvraag al vroeg ontbijten en kunnen wij ook een lunchpakket en avondeten voor u verzorgen – waarbij wij er dan rekening mee houden dat u hier bent om te werken.

Huisdieren en roken op de kamers is helaas niet toegestaan.

Bij annuleren tot 7 dagen voor de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering hierna of indien u niet op komt dagen (no show) wordt 100% van de reservering in rekening gebracht.

Adres:
Slijkstraat 9


Contact:
Email: receptie@hotelgroede.nl
Telefoonnummer: 0117-371317
Website: http://het-overleg.nl/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a