Dierenkliniek de Ark | Vlissingen

Printen

Dierenkliniek de Ark is een modern uitgeruste dierenkliniek met een jong en enthousiast team. U kunt bij ons altijd terecht voor advies en zorgen ervoor dat uw huisdier de beste zorg krijgt. 

Naast de jaarlijkse gezondheidscontrole en het uitvoeren van routineoperaties zoals castratie en sterilisatie beschikking wij over een goed uitgerust laboratorium waar wij o.a. bloed-en urineonderzoeken uitvoeren, digitale röntgen en een echoapparaat waardoor we snel kunnen handelen als uw dier ziek blijkt te zijn.

Elke vestiging heeft een volledig uitgeruste operatiekamer waar diverse ingrepen worden uitgevoerd. Buiten de steriele ruimtes worden o.a. de gebitsbehandelingen uitgevoerd

Bij onze goed opgeleide assistentes kunt u terecht voor persoonlijke begeleiding van o.a. de behandeling van artrose, gewichtsverlies en suikerziekte. Ook is er een puppyprogramma waar u advies kunt vragen over de verzorging en opvoeding van uw pup.

In geval van spoed kunt u contact opnemen met de kliniek . U hoort op ons antwoordapparaat bij welke dierenarts u terecht kunt als wij zelf geen dienst hebben.

Adres:
Alexander Gogelweg 14


Contact:
Email: info@dierenkliniekdeark.nl
Telefoonnummer: 0118-466548
Website: https://dierenkliniekdeark.nl/contact/
Openingstijden:
Er wordt uitsluitend gewerkt volgens afspraak. Bij een behandeling op afspraak worden geen extra kosten in rekening gebracht. Door op afspraak te werken kan de aandacht voor de individuele patiënt gewaarborgd worden en wachttijden beperkt worden. Voor een afspraak kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen tijdens de openingstijden. Ook kunt u online een afspraak maken: https://booking.vetstoria.com/5b110d36dd12d/?r=6#!/?step=1 In geval van spoed kunt u contact opnemen met de kliniek. ‘s Avonds, ‘s nachts en in de weekenden is er een dienstregeling met een aantal andere gezelschapsdierenpraktijken. U hoort op het antwoordapparaat welke dierenarts van wacht is.  
Prijs:
n/a