de Zeeuwse Gasten

Printen

De Zeeuwse Gasten staan voor het organiseren van actieve ontspanning in bruisend Zeeland. Wij zijn gespecialiseerd in recreatieve en sportieve personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellen uitjes, familie uitjes en uitjes voor basis- en middelbare scholen. De regio van onze activiteiten is het kustgebied van Schouwen-Duiveland, de Grevelingen en de Oosterschelde en andere terreinen in Zeeland.

Met Forest Hill Buitensport richten wij op diverse buitensport activiteiten, zoals: boogschieten, mountainbiken, steppen, GPS tochten, zeskampen en survival parcours.

Voor wie?

Voor iedereen die een leuk sportief uitje wil organiseren voor zijn / haar personeel, school, familie, vrijgezel etc. Het programma wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers. Iedereen die actief en op een sportieve manier buiten in de natuur, op strand en in de stad wil zijn, kan bij ons terecht.

Groepsgrootte

Wij organiseren activiteiten voor groepen vanaf 10 tot 300 personen.

Afhankelijk van de activiteit wordt de groepsgrootte per instructeur aangepast. Bij de meeste activiteiten is de verhouding 8 à 10 deelnemers per instructeur. We trachten zo elke deelnemer een optimale begeleiding te geven. Naast de sportieve activiteiten vinden we de gezelligheid ook heel belangrijk. Wij doen er alles aan om uw uitje tot een succes te maken. Voor meer informatie of voor een uitgewerkte offerte kunt u contact opnemen.

Adres:
Hogeweg 53


Contact:
Email: info@dezeeuwsegasten.nl
Telefoonnummer: 0111-450045
Website: http://www.dezeeuwsegasten.nl
Openingstijden:
Alleen geopend op reservering.
Prijs:
n/a

Prijs toelichting:
Mountainbike verhuur, € 19,50 p.p. (dagdeel vanaf 16 jaar) € 15,50 p.p. (dagdeel t/m 15 jaar) Stepverhuur, € 10,00 p.p. (dagdeel vanaf 13 jaar) € 7,50 p.p. (dagdeel t/m 12 jaar)