de Wok van Zeeland

Printen

De Wok van Zeeland bestaat al vele jaren. De Wok van Zeeland opende haar deuren in 2002 en inmiddels is het oriƫntaalse buffetrestaurant een begrip geworden in de gehele provincie Zeeland.
Zoals de naam al doet vermoeden kan er bij de Wok van Zeeland gewokt worden, maar gasten kunnen daarnaast ook kiezen voor de Mongotafel (bakplaat) en diverse gerechten van het warme buffet. U heeft dus de volledige keuzevrijheid.

Bij de Wok van Zeeland kunt u dus terecht voor zowel de heerlijke verfijnde Chinese keuken als onbeperkt wokken, met een ruime keuze tussen verschillende gerechten.
Het restaurant heeft een geheel eigen stijl en straalt rust en gezelligheid uit. Bij de wok en de bakplaat laten de koks hun vaardigheden zien en er wordt heel veel aandacht besteed aan kwaliteit en service.

De Wok van Zeeland staat bekend als een van de betere Aziatische Wok Restaurants. Het eten wordt bereid volgens de strenge HACCP normen. HACCP houdt in dat alle handelingen in een bedrijf m.b.t. het produkt worden gecontroleerd om mogelijke risico’s voor de gezondheid te vermijden.

Kwaliteit, lekker eten en een goede service staat centraal en mede daardoor heeft de Wok van Zeeland een uitstekende naamsbekendheid opgebouwd.

Adres:
Rijksweg 6


Contact:
Email: WokvanZeeland@hotmail.com
Telefoonnummer: 0111-641270
Website: http://www.wokvanzeeland.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a

Prijs toelichting:
Maandag t/m vrijdag 19,50 p.p. Zaterdag & zondag 21,00 p.p. Op feestdagen kunnen andere tarieven gelden.