De Werf

Printen

Restaurant De Werf in Veere kent een rijke geschiedenis en weet zich te onderscheiden van de andere restaurants. Er is een thuisbrengservice en heeft men een valet parking (op aanvraag). Je kan jouw auto voor de deur rijden en zij zetten vervolgens de auto op een veilige parking neer en zorgen voor de parkeermeter. Daarnaast is restaurant De Werf de enige in Zeeland aangesloten bij de Confrerie du Sabre D’or. Zij sabreren flessen champagne waarbij de kurk met een saber van de fles chamapgne wordt afgeslagen. Ook heeft het restaurant een haventerras waar plaats is voor 180 mensen kunnen zitten.

Met een mooie locatie aan de haven van Veere  is het niet verwonderlijk dat de lunch- en dinerkaart veel visgerechten kent. Uiteraard staan er ook diverse vleesgerechten op de kaart zoals rund en hert. Ook biedt het restaurant, in samenwerking met anderen, diverse arrangementen aan waarbij er gezeild kan worden of op een vespa scooter je kan rondrijden in de omgeving van Veere. De keuken is voor de lunch geopend van 12:00 tot 15:00. Voor het diner is de keuken geopend vanaf 17:30.

Restaurant De Werf heeft meer te bieden zoals een vergaderlocatie, een trouwlocatie en een high tea. Het restaurant is op loopafstand van de veerpont die naar Kamperland vaart. 

Adres:
Bastion 2


Contact:
Email: info@dewerf.nl
Telefoonnummer: 0118-502105
Website: http://www.dewerf.nl
Openingstijden:
Neem een kijke op de website voor de meest actuele openingstijden: www.dewerf.nl
Prijs:
€7.50 - €29.75