De Koepoort appartementen

Printen

Aan de rand van het historische centrum van Middelburg, naast de Schouwburg en uitkijkend over het Molenwaterpark en het Bolwerk, vind je deze historische stadspoort.

De eeuwenoude en inmiddels nog enige overgebleven stadspoort van de stad uit 1735, is te huur als luxe accommodatie! In de stadspoort zijn 2 appartementen ingericht. Dit appartement heeft een begane grond met een woongedeelte en een keukentje. Op de eerste etage is het slaapgedeelte met een groot tweepersoonsbed en een badkamer met douche en toilet. Uiteraard is het appartement van alle moderne gemakken voorzien voor een aangenaam en bijzonder verblijf.

Klik hier voor beschikbaarheid en boeken

Middelburg zelf biedt veel entertainment om een paar dagen door te brengen, met al zijn gezellige terrassen en leuke winkels. Maar Walcheren heeft nog veel meer te bieden! Bezoek bijvoorbeeld het gezellige Veere, Domburg, Zoutelande of Oostkapelle - allemaal bereikbaar per fiets. Of geniet van de zee: op maximaal 15 kilometer van deze accommodatie vind je verschillende uitgestrekte stranden.

Adres:
Molenwater 101


Contact:
Email: vragen@koepoort.com
Telefoonnummer: 0118 764 046
Website: https://www.koepoort.com/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€100.00 - €160.00

Prijs toelichting:
Minimaal verbrlijf 2 nachten