De Heksenketel

Printen

Dit restaurant is gelegen in een rustige zeer gemoedelijke omgeving, omringd door weilanden met nostalgische boerderijen, het Veerse Meer en de mooiste Noordzee stranden van Nederland. De Heksenketer is ook een ANWB servicepunt. Voor kleine reparaties, informatie over fiets en wandelroutes, en fietsarrangementen kan je hier terecht. 

Het Restaurant annex Pannenkoekenhuis ademt een gemoedelijke, bijna huiselijke sfeer uit, waar een ieder zich ongedwongen in een sprookje zult wanen. De kinderen zullen zich niet vervelen. Er is een speelhoek met een ballenbak en buiten kunnen ze spelen in de speeltuin met onder andere een piratenschip. Het terras op het zuiden is sfeervol ingericht.

Op de menukaart staan zowel vis- en vleesspecialiteiten vanaf de grill of uit de pan en ze hebben een keur aan speciale pannenkoeken. Kinderen kunnen kiezen uit kindermenu`s met verschillende gerechten en verkleedpakketjes die ze mee naar huis mogen nemen. Een goede locatie voor een feestje, verjaardag of zakelijk diner. 

Adres:
Elzenoordlaan 1


Contact:
Email: info@de-heksenketel.nl
Telefoonnummer: 0118-593900
Website: http://www.de-heksenketel.nl
Openingstijden:
In de vakanties elke dag geopend vanaf 11:00.
Prijs:
n/a

Prijs toelichting:
3-gangen menu € 17,50