De Gulden Stroom

Printen

Verblijven in één van de appartementen van “De Gulden Stroom” is een bijzondere ervaring: vanuit alle appartementen heeft u altijd een geweldig uitzicht op de monding van de Westerschelde. Het lijkt of u de schepen zou kunnen aanraken. Op slechts enkele meters van uw appartement bevindt zich het strand, waar uw veiligheid verzorgd wordt door strandwachten en waar u comfortabele ligbedden kunt huren, gebruik kunt maken van omkleedruimtes en douches. Vlissingen zelf is sfeervol, met een rijke historie. Bruisend, met bijzondere evenementen zoals het straatfestival en vele restaurants en cafeetjes.

De appartementen zijn ruim, modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Alle 45 3-kamer appartementen hebben twee slaapkamers, waarvan één met twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed.  De woonkamer met zit- en eethoek heeft een open keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser en een combi-magnetron.

Adres:
Boulevard Bankert 634


Contact:
Email: info@deguldenstroom.nl
Telefoonnummer: 0118-440971
Website: http://www.deguldenstroom.nl
Openingstijden:
De accommodatie is 365 dagen per jaar geopend voor overnachtingen. Het kantoor is op zondag gesloten. Op feestdagen kunnen de openingstijden afwijken.
Prijs:
€165.00 – €1495.00

Prijs toelichting:
Bijkomende kosten: Bedlinnen Eindschoonmaak Verblijfsbelasting