De Baeckermat

Printen

Bij boerderijrestaurant De Baeckermat kan je puur genieten van de eerlijke gerechten op zowel de vaste menukaart als in de maandelijks wisselende seizoensmenu’s. Alle gerechten worden bereidt met dagverse streekproducten, waarvan ook een aantal te verkrijgen zijn in de Landwinkel die bij het restaurant zit. Op de vaste menukaart vindt je een uitgebreide keuze aan lunch of diner gerechten. Ook kan je hier terecht voor een kop koffie met appeltaart.

In de zomermaanden geniet je hier op het gezellige naar het zuiden gerichte zonovergoten terras. In de winter kan je, na een wandeling of fietstocht, heerlijk opwarmen bij de sfeervolle open haard. Het terras is gedeeltelijk overkapt en verwarmd.

Er zijn veel buitenactiviteiten rondom De Baeckermat. Je kunt hier wandelen of fietsen in het nabij gelegen natuurgebied de Canisvliet.

Het assortiment van de Landwinkel bestaat uit zowel locale streekproducten die op ambachtelijke wijze zijn gemaakt en seizoensgebonden producten als het complete assortiment van (h)eerlijke producten. 

Adres:
Bernhardstraat 80


Contact:
Email:
Telefoonnummer: 0115-453832
Website: http://www.debaeckermat.nl/
Openingstijden:
Dinsdag t/m zondag: De keuken is geopend van 10:00u tot 20:00uDit betekent,  voor 20.00 uur bij ons binnen zijn.  
Prijs:
€4.95 - €21.00