DB705 – Weststraat 13A

Printen

Dit huis ligt in oude centrum van Domburg. De volgende voorzieningen liggen op loopafstand: VVV, winkels, restaurants, bank, huisarts toeristenmarkt, bushalte, postkantoor, internetcafé, fietsverhuur, zwembad en golfbaan. Tevens liggen de wandelboulevard, het brede zandstrand en het natuurgebied “de Manteling” op enkele minuten afstand.

De vakantiewoning heeft 2 verdiepingen en is voorzien van centrale verwarming. Op de begande grond is de keuken en een grote woon- en eetkamer (70m²) met uitzicht op de tuin. Inrichting: eettafel, bankstel, keukenbar, gasfornuis, vaatwasser, koelkast, kook- en eetgerei en een radio.

Aan de straatzijde is een in oude stijl ingerichte kamer (20m²). Hier staat een grote ronde tafel die uitermate geschikt is voor gezelschapsspelletjes.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers voor 2 personen met wastafel en kast. 1 Slaapkamer heeft een stapelbed en 2 slaapkamers hebben ieder 2 eenpersoonsbedden. Er is een badkamer met bad en toilet en een aparte douche. Op de benedenverdieping is een tweede toilet.

Aan de achterkant, op het zuiden gelegen, is het terras en een natuurtuin met bomen, een grasveld en een kleine dijk. Tuinmeubels zijn aanwezig.

De garage ligt niet bij het huis, maar vlak in de buurt. Voor een tweede auto is een parkeervergunning beschikbaar . Op maandag in het seizoen is de gezellige weekmarkt in de Weststraat.

Adres:
Weststraat 13


Contact:
Email:
Telefoonnummer:
Website: http://www.zeelandvakantie.nl/nl/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€430.00 – €1035.00

Prijs toelichting:
Parkeervergunning: periode 01.04. – 01.11., Waarborg € 100.