DB671 – Van Voorthuijsenstraat 4

Printen

Kleine vakantiewoning met unieke ligging, onderaan de duinen in Domburg. Als u de trap op loopt naar de Hoge Hil, dan geniet u van het mooiste uitzicht over Domburg, strand, zee en wijde omgeving. In een paar minuten lopen staat u in het gezellige centrum van Domburg. In Domburg zijn veel gezellige terrassen, restaurantjes en winkeltjes. Veel winkels zijn het gehele jaar, 7 dagen per week open.

De vrijstaande, eenvoudige vakantiewoning is geschikt voor twee personen. Het heeft een kleine woonkamer, met open keuken, en badkamer. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en magnetron. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. Er is een terras met tuinset, waar u van de zon kunt genieten. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed. Een huisdier is welkom. U kunt parkeren op een eigen parkeerterrein. In het naastgelegen huis is in de hal een wasmachine welke gebruikt kan worden.

Domburg heeft alle voorzieningen voor een heerlijke vakantie, maar ook in de omgeving is genoeg te doen. Een leuke fietstocht over Walcheren, een heerlijk wandeling in het bos tussen Domburg en Oostkapelle, monumenten bekijken en/of winkelen in Middelburg. Een bezoek aan het pittoreske stadje Veere, een rondvaart over het Veerse Meer, een bezoek aan een museum of attractie of een kijkje op een boerderij. Het kan allemaal op Walcheren. 

Adres:
Van Voorthuijsenstraat 4


Contact:
Email:
Telefoonnummer:
Website: http://www.zeelandvakantie.nl/nl/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€245.00 – €445.00