Dao’s Dining

Printen

Dao’s Dining is een Thais restaurant in Zierikzee met breed aanbod aan specialiteitgerechten. Wekelijks wisselt het Thais specialiteiten-menu, dit bestaat uit een heerlijk voorgerecht, 2 á 3 hoofdgerechten en een dessert. Op de Facebookpagina van het restaurant staat het nieuwe menu voor de week.

De Thaise keuken van Dao’s Dining bakt verse groenten en kruiden kort én op groot vuur. Zo worden de groenten niet zacht. Door het roerbakken schroeien de stukjes vlees of vis meteen dicht en blijft de smaak optimaal bewaard. Door deze bereidingswijze en het minimale gebruik van plantaardige olie, is de Thaise keuken licht en relatief vetarm. Thaise specialiteiten zijn bijzonder smaakvol. Dat komt grotendeels door de kerries, een samenstelling van kruiden en specerijen.

Bij Dao’s Dining kan je ook diverse gerechten afhalen, zoals de wekelijks wisselende specialiteitenmenu’s, kipfilet met curry, varkenshaas met curry, Thaise spareribs (600 gr.), kipsaté en gamba's. Alle gerechten worden geserveerd met groente en rijst.

Adres:
Visstraat 11


Contact:
Email:
Telefoonnummer: 0111-651711
Website: http://www.daodining.nl
Openingstijden:
In juli en augustus ook op dinsdag geopend. 
Prijs:
€18.50 - €0.00