Cyclehub Middelburg Café

Printen

Cyclehub heet je van harte welkom in het swingendste fietscafé met zonnig terras van Middelburg. Ze serveren dagelijks vers gebak, lunch en borrelhapjes.
Ook kun je een rijk gevulde picknickmand verkrijgen voor een culinaire fiets-picknick. Naast het café zit een eigen werkplaats. Hier kun je altijd terecht voor onderhoud en reparatie van je fiets.

De Cyclehub is het startpunt voor een ontdekkingstocht door het Walchers landschap. Hier kun je alle benodigde informatie krijgen en een fiets huren voor een bijzonder dagje uit. Alleen of met een gezelschap, voor één of meerdaagse tochten; bij Cyclehub moet je zijn voor een huurfiets op maat. Naast het verhuren van fietsen en de reparatiedienst biedt Cyclehub nog meer service. Er is bijvoorbeeld een afgesloten fietsenstalling die 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk is. Je kunt er tweedehandsfietsen kopen en een fiets op maat laten bouwen, zoals custom bikes en fixies. 

Adres:
Stadsambachtweg 6


Contact:
Email: info@cyclehub.nl
Telefoonnummer: 0118-724800
Website: http://www.cyclehub.nl/
Openingstijden:
*1 juli-1 oktober Reparatie/verkoop en fietsverhuur:Maandag t/m zondag geopend 9:00 – 18:00 uurHoreca: idem *1 april – 1 juliReparatie/verkoop en fietsverhuur:Maandag gesloten Dinsdag t/m zondag geopend 9:00 – 18:00 uurHoreca: idem * 1 oktober – 1 aprilReparatie/verkoop en fietsverhuur:Zondag en Maandag gesloten, Dinsdag t/m zaterdag geopend 9:00 – 17:00 uurHoreca: gesloten (alleen koffie/thee)
Prijs:
n/a

Prijs toelichting:
Bij Cycle Hub kunt u ook fietsen huren. Voor een overzicht van de huurprijzen kijk op: http://www.cyclehub.nl/huurprijzen