Crea-Trends Vacations

Printen

Crea-Trends Vacations bevindt zich op een nieuwe boerderij in Zeeuws Vlaanderen en biedt moderne appartementen met een weids uitzicht over de omgeving. Het Noordzeestrand in Cadzand ligt op 8 minuten rijden en op 2 minuten rijden ligt Sluis, waar zich diverse restaurants en bars bevinden waar u kunt genieten van een maaltijd of drankje.

Elk appartement is ingericht in een landelijke stijl en voorzien van een gezellige woonkamer met flatscreen tv, gashaard, een moderne open keuken met alle voorzieningen en een terras met uitzicht over het kippen- en konijnenweitje. Er is gratis Wifi, de bedden zijn bij aankomst opgemaakt en een handdoekenpakket ligt voor u klaar.

Het 2-persoonsappartement “Pollewop” bevindt zich volledig op de begane grond. Aan de woonkamer grenzend bevind zich de slaapkamer met kingsize bed en daaraan grenst de badkamer met douche, toilet, wasbak en scheerspiegel.

De 4-persoonsappartementen “Flappie”, “Nono” en “Kokkel” zijn verdeeld over 2 verdiepingen. De Woonkamer met open keuken en extra toilet bevind zich op de begane grond. De slaapkamers en de badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet bevinden zich op de 1ste verdieping. Ook is er een balkon.

Adres:
Provinciale Weg 3


Contact:
Email: Creatrends@gmail.com
Telefoonnummer: 0117-420142
Website: http://www.crea-trends.nl
Openingstijden:
Geen aankomst / vertrek mogelijk op de geselecteerde feestdagen. Verblijven kan wel.
Prijs:
n/a

Prijs toelichting:
Zie onze website www.crea-trends.nl voor actuele prijzen