Crea-Trends Vacations

Printen

Op onze gezellige mini-camping van 15 plaatsen heeft u veel ruimte en een mooi uitzicht over de polders. Met het strand van Cadzand op een afstand van 7 km en het pittoreske stadje Sluis op 2 km is deze Camping ideaal om er heerlijk op uit te trekken met de fiets.

Met een 20-tal verschillende bedrijven uit de omgeving hebben we ook een leuke fietsroute voor u uitgestippeld met de leukste bedrijven die u tevens ook met de auto kunt bezoeken. Bij aankomst ontvangt u deze fietskaart.

Voor de kinderen is er een leuk speeltuintje en de vele dieren die rondlopen zorgen ook voor leuke animo. Met slecht weer kunt u bij ons een leuke workshop volgen of met z’n allen gezellig knutselen. We hebben ook een “heksenkeet”, een klein bibliotheekje. 

De prijs pp voor 2 personen all inn is € 37,50 per nacht in juli en augustus. Buiten het seizoen is het € 27,50 per nacht. Voor 3e persoon, extra tentje enz. wordt een toeslag berekend.

Op de plaats is 16 amp. stroom en water aan,- en afvoer, gebruik van luxe sanitaire gebouw en wifi is inclusief.

De Camper- / Winterplaatsen zijn het gehele jaar te benutten.  Deze plaatsen zijn verhard en voorzien van 16 ampère stroom.

Water kunt u aanvullen op aanwijzing van het personeel.

Adres:
Provinciale weg 3


Contact:
Email: Creatrends@gmail.com
Telefoonnummer: 0117-420142
Website: http://www.crea-trends.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€27.50 – €37.50

Prijs toelichting:
De prijzen zijn incl. 2 personen, water aan,- en afvoer, stroom 16 amp. en gebruik van het luxe sanitairgebouw. Meerprijs voor extra personen en bijzettentjes.