Crea-Trends Vacations

Printen

Bij Crea-Trends kan je creatieve workshops volgen vanaf twee personen, van een uurtje tot een hele middag.  Kies uit: Creatief met Foam Clay, kleitrollen maken van denneappels, sieraden maken, tassen haken met Zpagetti garen, aan de slag met Stone-art, shmink cursus. Je kan er ook een feestje houden (kinderfeestjes vanaf 8 jaar, vrijgezellefeestje, groepsuitje).

In de winkel van Crea-Trends vind je mooie zijdebloemen (-stukken / boekettten), kado-artikelen, bijzondere leuke hobby materialen en interieur verfraaiing.

En ben je toe aan vakantie op de boerderij? Boek dan een appartement of zet je tentje neer. Het is er gezellig want er lopen verschillende leuke dieren rond zoals poezen, honden, konijnen en kippen. Voor de kinderen is er een speeltuin met speelhuisje en schommel, skelters, fietsjes en een tafeltennistafel. kijk op http://www.crea-trends.nl.

Ritje met de Crea-Trends Express
Zin in een ritje met de De Crea-Trends Express? Samen met max. 28 personen kan je mee. Of je huurt hem af en ga op stap met je vrienden of familie. Voor onderweg kan je een picknickmand met drinken, lunch en een versnapering bestellen.

Adres:
Provinciale Weg 3


Contact:
Email: Creatrends@gmail.com
Telefoonnummer: 0117-420142
Website: http://www.crea-trends.nl
Openingstijden:
Tijdens de nederlandse vakantie’s alle dagen geopend van 11:00 tot 18:00 uur Kijk op www.crea-trends.nl voor de actuele openingstijden.
Prijs:
n/a

Prijs toelichting:
Workshops al vanaf € 7,50 p.p. Zie ook onze website.