Congres en vergaderlocatie Hotel de Zeeuwse stromen

Printen

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vergadering, congres, training of event? Op de vergaderlocatie van de Zeeuwse Stromen kunt u gastvrij én filevrij vergaderen op 300 meter van het strand, aan de duinen van Renesse! De inspirerende omgeving, comfortabele hotelkamers, eindeloze zaalmogelijkheden met uitgebreide voorzieningen en verschillende mogelijkheden voor activiteiten, uitstekende keuken, gezellige bar, een eigen strandpaviljoen én het bruisende centrum van Renesse op loopafstand, maken de Zeeuwse Stromen dé perfecte vergaderlocatie voor uw vergadering, congres, training of event.

Vergaderlocatie met alle faciliteiten

Een luxueuze vergaderlocatie met een zakelijke uitstraling, die voldoet aan de strengste eisen op het gebied van vergaderen. De Zeeuwse Stromen heeft niet voor niets een 4-hamer classificatie. De Zeeuwse Stromen beschikt over 8 multifunctionele moderne vergaderzalen, uitgerust met alle mogelijke faciliteiten.

Daarnaast is één congreszaal audiovisueel ingericht met een videowand en overige ondersteunende audiovisuele middelen. Deze middelen zijn 100 % gericht op het doorbreken van patronen in een speciaal daarvoor ingerichte inspirerende en proces-ondersteunende congreszaal. We kunnen gericht gebruik maken van speciaal gecreëerde ‘sferen’ door middel van (wand)projectie, meubilair, kleur en geluid en zo een grote toegevoegde waarde leveren voor onze zakelijke doelgroep.  Zo beschikken al onze zalen over daglicht en klimaatcontrole en bieden wij u binnen het arrangement een complete verzorging aan. De flexibiliteit van onze vergaderlocatie biedt u eindeloze mogelijkheden; u kunt altijd bij de CongresCoaches terecht met vragen over zaalopstellingen of speciale wensen.

Vergaderlocatie met perfecte verzorging

Bij de Zeeuwse Stromen is niet alleen uw vergadering tot in de puntjes geregeld, maar is ook de verzorging van hoog niveau. Sluit uw bijeenkomst op onze vergaderlocatie af met een heerlijk diner dat geserveerd wordt in ons restaurant 4 Beaufort. Onze keuken werkt uitsluitend met verse en grotendeels biologische streekproducten. Uiteraard is het ook mogelijk om uw vergadering af te sluiten met een heerlijk drankje (+hapje)  in onze gezellige bar 16 Kwadraat of strandpaviljoen De Haven van Renesse.

Vergaderlocatie met overnachting

Wilt u uw bijeenkomst uitbreiden met een overnachting? De Zeeuwse Stromen beschikt ook over 135 hotelkamers. Zo kunt u kiezen voor een prachtige hotelkamer in het hoofdgebouw of voor een duinkamer gelegen in het prachtige buitenpark met mooie wandeltuin. Maak voor uw meerdaagse bijeenkomst met overnachting gebruik van onze aantrekkelijke zakelijke arrangementen.

Adres:
Duinwekken 5


Contact:
Email: info@zeeuwsestromen.nl
Telefoonnummer: 0111-462040
Website: http://www.zeeuwsestromen.nl
Openingstijden:
Alle dagen / weekenden / midweken / weken van het jaar door te huren!
Prijs:
n/a