Congres- en Vergaderlocatie Resort Land & Zee

Printen

De vergaderzaal kenmerkt zich door lichte kleuren, veel lichtinval door de ramen welke van de vloer tot aan het plafond reiken. Een fabuleus uitzicht over de in ere herstelde zeearm “de Graevelinge”, ‘t prikkelt en stimuleert mensen tot anders denken. 

Dag-arrangementen zijn inclusief: Gebruik vergaderzaal, gebruik draadloos internet (WIFI), koffie/thee en een Zeeuwse lekkernij bij aankomst, koffie/thee/spa blauw en mints tijdens de bijeenkomst, gebruik van een Flip-over (tevens whiteboard) met papier/stiften en toolkit, papier en pennen. 

Meerdaagse Arrangementen: Tijdens een meerdaags verblijf wordt er overnacht in onze hotelkamers, welke een fraai uitzicht bieden over water en duinen. Een break ...,100 meter lopen en u bent op het strand. 

Restaurant “Zeeuws Verlangen” verzorgt een royaal ontbijt, een uitgebreide lunch en een culinair 3-gangen diner (bereid met Zeeuwse dagverse producten). ‘s Avonds gezellig met collega’s informeel genieten aan de sfeervolle hotelbar of op het buitenterras aan het water. 

's Morgens vergaderen en 's middags na de lunch iets cultureels, actiefs of creatiefs op het natuurterrein van Resort Land & Zee of op het nabije strand ? Wij regelen alles, tot in de puntjes, voor u!

Adres:
Rampweg 28


Contact:
Email: info@landenzee.nl
Telefoonnummer: 0111-671785
Website: http://www.landenzee.nl
Openingstijden:
 
Prijs:
n/a