Comfortcamping Scheldeoord

Printen

Comfortcamping Scheldeoord is een leuke familiecamping, gelegen op een rustige plek direct aan de zeedijk van de Westerschelde, zo’n 2 km buiten het dorpje Baarland.

Toch is er hier ook verrassend veel te zien en te beleven!  
Op slechts 100 meter afstand van de camping, achter de zeedijk, vindt u bijvoorbeeld het Scheldestrandje, een leuke plek waar van alles te doen is: van lekker spelen en vies worden in de modder, krabbetjes vangen en vliegeren voor de kinderen tot wadlopen, vissen, zonnen, grote zeeschepen kijken, kitesurfen en buitendijks wandelen en fietsen vlak langs het water!
Bij Strandbrasserie de Landing kunt u hier lekker eten en drinken èn genieten van het mooie uitzicht over de Westerschelde. 

Wilt u een keer zeehonden van dichtbij zien? Ga dan mee op zeehondentocht en vaar in onze RIB mee richting de zandplaten, waar u tientallen zeehonden kunt zien liggen.  

Op de camping zelf maken de diverse faciliteiten uw vakantie compleet, zoals het binnen- en buitenzwembad, een supermarkt met ruim assortiment, moderne sanitairgebouwen en een restaurant met ruim terras en snackcorner.

De kinderen vermaken zich hier volop in de diverse speeltuinen, het overdekte speeltoestel of ze vertonen hun kunsten op het voetbalveld. In de schoolvakanties (m.u.v. herfstvakantie) is het animatieteam aanwezig die met hun programma vol sport, spel en theater van elke dag weer een feestje maakt!

Bij Comfortcamping Scheldeoord kunt u kamperen op ruime comfortplaatsen (elektra standaard 16 amp, aansluiting op water, CAI, riolering), maar ook verblijven in één van onze comfortabele verhuuraccommodaties! Op zowel de kampeerplaatsen als in de accommodaties is er gratis WIFI! 

Scheldeoord/Baarland ligt in ‘de Zak van Zuid-Beveland’, een mooi en rustig gebied dat aangewezen is als Nationaal Landschap. In dit unieke en afwisselende polderlandschap vol slingerende dijken is het prachtig wandelen en fietsen. Ook kun je vanaf de camping makkelijk diverse dagtochtjes maken, in de buurt en in de rest van Zeeland.    

Adres:
Landingsweg 1


Contact:
Email: scheldeoord@ardoer.com
Telefoonnummer: 0113-639900
Website: http://www.scheldeoord.ardoer.com
Openingstijden:
De receptie is elke dag geopend. In het voor- en naseizoen van 9.00 – 17.00 uur. In schoolvakanties (m.u.v. de herfstvakantie) en bij Feestdagen van 9.00 – 21.00 uur. Er is geen vaste wisseldag, aankomst- en vertrek is op elke dag mogelijk.
Prijs:
€27.00 – €47.00

Prijs toelichting:
Prijs is per nacht en inclusief het gebruik door 2 personen voor een comfortplaats. Elke extra persoon is 6 euro per nacht. Maximaal 6 personen per plaats per nacht toegestaan.