Cocktailbar Eleanor

Printen

Cocktailbar Eleanor neemt je mee op reis naar een nieuw avontuur. Verrassende smaakcombinaties, bijzondere presentaties en welkome ontspanning in een oogstrelend, kosmopolitisch interieur. Cocktailbar Eleanor introduceert cocktails in Zeeland en biedt een cocktailkaart met klassiekers met een twist. Daarnaast presenteert de cocktailbar de Eleanor Gin, befaamd in de signatuur cocktail, en de legendarische Eleanor Drop; een ijskoud geserveerd drankje met vodka, watermeloen, aardbei, citroen en gember.
Cocktailbar Eleanor is tevens te reserveren voor meetings, partijen en events, ook in combinatie met een diner bij Brasserie Eleanor.

Boaz – barmanager
Deze cocktail bartender verdiende zijn sporen achter de bar bij toonaangevende horecabedrijven in Amsterdam en in het buitenland. Zijn voorliefde voor gedistilleerd zie je in de cocktailkaart terug. Bij diverse cocktailcompetities scoorde hij hoge punten en nu gaat hij de uitdaging aan bij Eleanor. Boaz heeft een belangrijke rol om de cocktailscène op te zetten in Zeeland en deze te laten floreren.

Boaz’ favoriete cocktail is de Eleanor’s Aviation, gemaakt van Eleanor Gin, Maraschino likeur, crème de violette, citroensap en eiwit. ‘Een signatuur cocktail met onze eigen gin die bij bijna iedereen in de smaak valt.’

Adres:
Vlasmarkt 56


Contact:
Email: reserveringen@eleanor.nl
Telefoonnummer: 0118 614 851
Website: https://eleanor.nl/nl/cocktailbar/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€10.00 – €13.00