Click & Boat

Printen

Je kunt heel eenvoudig en boot huren of je eigen boot verhuren in Zeeland. Van zeilboten tot motorboten en sloepen. Click&Boat is gebaseerd op het concept van de deeleconomie en verbindt booteigenaren met boothuurders. Iedereen kan een account aanmaken en direct contact opnemen met een van de booteigenaren in de regio. Je stelt je vragen en regelt de boothuur verder gemakkelijk online. Zo kan iedereen genieten van een heerlijke tijd op het water met familie, vrienden, collega’s of uw partner.

Via Click&Boat kunt u gemakkelijk, snel en veilig een boot huren. Er zijn wereldwijd meer dan 30.000 boten van particulieren en professionals te huur tegen de beste prijs!

  • Bekijk ons hele aanbod via de zoekmachine. Zoek een motorboot of zeilboot beschikbaar voor verhuur op de door u gewenste bestemming, voor de beste prijs. Maak gebruik van onze all-risk verzekering, zodat u zorgeloos kunt varen.
  • Neem vrijblijvend contact op met onze booteigenaren via de chat en stel ze al uw praktische vragen met betrekking tot de boot, de beschikbaarheid of de uitrusting.
  • Boek direct en veilig online de boot of jacht van uw dromen. Er worden alleen kosten in rekening gebracht als uw aanvraag door de eigenaar wordt geaccepteerd. Click&Boat is uw betrouwbare partner en garandeerd een 100% beveiligde betaling.
Adres:Contact:
Email:
Telefoonnummer:
Website: https://www.clickandboat.com/nl/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a