City Hostel Vlissingen

Printen

In hartje centrum van de mooie Zeeuwse kustplaats Vlissingen, in 2 monumentale panden, ligt het in 2011 gerealiseerde City Hostel Vlissingen.

Vlissingen… cultuurstad, havenstad, studentenstad, winkelstad, woonstad… stad van de prachtige boulevard, het strand en de attracties zoals het Arsenaal en het MuZEEum: Het is allemaal op loopafstand van City Hotel Vlissingen.

 City Hostel Vlissingen ligt aan de Oude Markt, tegenover de beroemde Sint Jacobstoren, de toren die de Zeeuwse zeeheld Michiel de Ruyter in 1617 beklommen heeft.

Vlakbij het hotel zijn vele winkels en het gezellige Bellamypark, met zijn vele gezellige terrasjes en uitgaansgelegenheden. Ook zijn de bekende Zeeuwse attracties zoals reptielenzoo Iguana, het Arsenaal, het MuZEEum en Cinecity op loopafstand van het hotel!

Het hotel is gelegen in enkele prachtige monumentale panden. Het is uitermate geschikt voor families, groepen en individuele reizigers.

Het hostel bevat nette en ruime familiekamers 2, 4 of 6 bedden. Iedere kamer heeft eigen sanitair en lcd televisie, met groot aantal zenders. Het hostel bevat een gezellige Brasserie met terras, waar het verse ontbijt en ook het heerlijke diner geserveerd worden in buffetvorm. Overdag worden hier lekkere drankjes en hapjes geserveerd.

 U kunt vanuit Vlissingen uitstekend de omgeving verkennen, zoals het monumentale Middelburg, het middeleeuwse plaatsje Veere, en attracties zoals het Voetbalmuseum, Mini Mundi en de Neeltje Jans, aan de stormvloedkering.

Ook zijn er vele vormen van watersport mogelijk in de omgeving, zoals wakeboarden, surfen en zeilen. En op de mooie stranden van Vlissingen is het heerlijk om lekker te zonnen, te zwemmen of te wandelen.

Tegenover het hostel is een halte van de Zonnetrein Zeeland, een zeer milieuvriendelijk treintje op zonne-energie, die u van het hostel naar de attracties en naar de stranden kan brengen. Toegangskaarten met korting zijn verkrijgbaar bij de receptie van City Hostel Vlissingen!

Redenen genoeg om City Hostel Vlissingen eens een paar dagen te bezoeken. 

Adres:
Kerkstraat 10


Contact:
Email: info@cityhostel-vlissingen.nl
Telefoonnummer: 0118-415200
Website: http://www.cityhostel-vlissingen.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€25.00 – €0.00

Prijs toelichting:
Prijs is inclusief ontbijt.