City2Beach Hotel

Printen

City2Beach Hotel is een gezellig en sfeervol 3 sterren hotel, gelegen aan de Badhuisstraat te Vlissingen.

Zoals de naam al doet vermoeden is City2Beach een verbintenis tussen zowel de stad als het strand van Vlissingen; gelegen aan de rand van het gezellige centrum en op slechts 400 meter van het strand en de boulevard. Het beste van 2 werelden onder 1 dak en een ideale uitvalsbasis voor een aangenaam verblijf!

City2Beach Hotel heeft 22 hotelkamers. Allen compleet gerenoveerde maar mét behoud van karakteristieke eigenschappen. Wij maken hierin een onderscheid tussen 3 kamertypes. Het verschil in deze kamertypes zit hem in de grootte van de kamers. Alle kamers zijn comfortabel ingericht met twin- bedden, bureautje met stoel, flat screen kleuren televisie, koffie en thee faciliteiten, gratis WIFI en badkamer met douche en toilet.

Bij lunchroom “City Beanz” kun je terecht kunt voor écht goede coffee (to go), smakelijk ontbijt en lunch, huisgemaakte lekkernijen en meer. De lunchroom beschikt tevens over een tuinterras waar het bij mooi weer heerlijk rustig genieten is.

Naast een uitgebreid ontbijtbuffet bieden wij ook een geserveerd ontbijtje in onze lunchroom aan.
Onze keuken opent iedere dag om 11:00 uur voor de lunch, aansluitend kun je ontspannen borrelen of maak gebruik van ons “sharing dinner” concept, dit houdt in dat je voor een vast bedrag drie gerechtjes uitkiest die je deelt met je tafelgenoot.

Tussendoor geniet je van allerlei koffie- en theespecialiteiten die uitgebreid kunnen worden met een heerlijk gebakje of Oma’s boterkoek.

Adres:
Badhuisstraat 3


Contact:
Email: info@city2beachhotel.nl
Telefoonnummer: 0118-412201
Website: http://www.city2beachhotel.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a