Chinees Restaurant Nian Hao

Printen

Restaurant Nian Hao, gelegen in het centrum van Goes, laat je kennis maken met de Aziatische eetcultuur. Het restaurant heeft een uitgebreide keuken met Thaise, Koreaanse en Chinese gerechten. Zo biedt Nian Hao onder meer de verfijnde Chinese keuken met gerechten afgestemd op de Kantonese en Sechuanee kookstijl. Heel speciaal is ook het Koreaans steengrillen, een heel bijzondere belevenis in authentieke Oosterse sfeer. De keuken heeft vooral zich gespecialiseerd in gerechten uit Szechuan, Kanton en Shanghai.

Restaurant Nian Hao biedt keuze uit vier verschillende menu’s. Zo is er een wok en buffet menu, een Japanse susi en grill menu, een Canton menu en een kreeften menu. Elk menu heeft een eigen prijsklasse en varieert in vaste en onbeperkte porties.

Op de begane grond bevindt het restaurant, waar je aangenaam kunt tafelen. De eerste verdieping kan worden afgehuurd voor vergaderingen, seminars en zakendiners. Bovendien is deze zaal door de praktische indeling geschikt voor bruiloften en partijen, waarbij de karaoke apparatuur uiteraard niet ontbreekt.

Restaurant Nian Hao heeft ook een apart afhaalgedeelte en er kan ook bezorgd worden. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Koepoort (betaald). 

Adres:
Wijngaardstraat 54


Contact:
Email: nianhao.goes@gmail.com
Telefoonnummer: 0113-214903
Website: http://www.nianhaogoes.nl
Openingstijden:
Openingstijden Restaurant:Dagelijks van 11.30 tot 22.30 uurook op zon- en feestdagen Openingstijden Wok-Restaurant:Elke vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 tot 22.00 uurook op zon-en feestdagen
Prijs:
n/a

Prijs toelichting:
Menu’s variëren in prijzen van €19.50 tot €42,- per persoon.