Chalet/Ride by the Sea

Printen

U komt binnen in een klein halletje, waar u links de deur naar de 10 persoonsaccommodatie vindt. Het Chalet/Blauwe Huis is voorzien van 2 keukens met daarin verschillende keukenapparatuur. Op de benedenverdieping vindt u de woonkamer/eetkamer, drie 2-persoons slaapkamers, met allen boxsprings. Verder op de benedenverdieping een badkamer met douche en  toilet en een nog een badkamer met toilet, eventueel geschikt voor minder valide personen. In de woon/eetkamer staat een grote tafel waar u met het gehele gezelschap aan kunt zitten voor de maaltijden of om ‘s avonds gezellig met z’n allen een spelletje aan te doen. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren, naar het terras. De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming.

Op de bovenverdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers (allemaal één-persoons bedden) Als u het Chalet geboekt heeft, is er ook een afgescheiden terras met een grote zitbank, dat zorgt voor uw privacy!

We liggen op slechts 1 km van het Zeeuwse strand, waarna u na een korte doorsteek door de duinen, aan de stranden staat met de meeste zonuren in Nederland. Ook ieder jaar worden de Zeeuwse stranden genomineerd als de meest schoonste stranden. Aan iedere strandovergang zit een paviljoen, waar u na een wandeling of zondag heerlijk kunt onbtspannen en genieten van een hapje of drankje. Met ons bedrijf zitten we heel centraal op het eiland Walcheren, midden tussen Zoutelande, Vlissingen en Middelburg. Ride by the Sea ligt tusssen Koudekerke en Dsihoek, aan de wandel, fiets en ruiterpaden van en naar het strand.

Adres:
Wielemakersbaan 6


Contact:
Email: info@ridebythesea.nl
Telefoonnummer: +31-648332652
Website: https://www.ridebythesea.nl/
Openingstijden:
Wisseldagen op maandag en vrijdag. Weekend vrijdagmiddag 15.00 uur  t/m. maandagochtend 10.00 uur Aankomst vanaf 15.00 uur Vertrek 10.00 uur
Prijs:
€1050.00 - €2205.00

Prijs toelichting:
Verschillende periodes; Buiten seizoen en vakantieperiodes/hoogseizoen