Catamaranschool de Zeemeeuw

Printen

Catamaranschool “De Zeemeeuw” bevindt zich op het meest zuidelijke strand van Nederland in het gelijknamige strandpaviljoen “De Zeemeeuw”. Deze unieke locatie ligt pal aan de Belgische grens, slechts gescheiden door het Europees beschermde natuurgebied Het Zwin en onder de rook van de bekende badplaats Knokke. In de directe nabijheid bevinden zich diverse hotels, zomerdorp “Het Zwin” en camping “De Zwinhoeve”.

De hoofdactiviteit is catamaranzeilen. Naast de verhuur van catamarans worden er cursussen gegeven, zeiltochten organiseerd en groepsactiviteiten. Alle activiteiten worden begeleid door ervaren instructeurs, zodat ook onervaren gegadigden kunnen zeilen.

Deze seizoensgebonden activiteiten staan garant voor een geslaagde strandvakantie, mede door de combinatie van doorgaans goede weersomstandigheden, aanwezig restaurant en de unieke ligging.

De zeilschool bestaat inmiddels 15 jaar en staat voor gedegen kennis, ervaring, veiligheid, enthousiaste medewerkers, goed materiaal en bovenal de bekende Zeeuws-Vlaamse gezelligheid.

Al jaren kan deze catamaranschool rekenen op een ieder jaar terugkerende vaste klantenkring.

Voor inlichtingen en reserveringen:
Tel: 0031 (0) 117-492073, 06-25113510,
E-mail: catamaran@zeelandnet.nl
Openingstijden van de zeilschool: 
in de zomermaanden van 10.00 – 18.00 uur.
Buiten het seizoen is de zeilschool gesloten.

Adres:
Bij Strandpaviljoen de


Contact:
Email: catamaran@zeelandnet.nl
Telefoonnummer: 0117-492073
Website: http://www.catamaranschooldezeemeeuw.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a