Camping ‘t Sluitgat

Printen

Op deze rustige familie camping, op loopafstand van de Oosterschelde, het krekengebied en het watersnoodmuseum, staat onze prachtige chalet. Met alle luxe van thuis, kunt u genieten van een welverdiende vakantie. In onze ruime chalet is plaats voor vier personen en heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook is er een apart toilet aanwezig. De bedden zijn opgemaakt, handdoeken zijn aanwezig en ook keukenlinnen ligt voor u klaar. 

Met een veranda aan de voorzijde van de chalet kunt u met goed weer heerlijk buiten genieten. Er staat een overdekte picknicktafel op de buitenplaats waar met de hele familie gegeten kan worden. In het zitgedeelte staat een televisie waar zowel TV als DVD/Blu-ray gekeken kan worden. 

Ook heeft u een eigen parkeerplaats voor de auto bij het chalet. In het hoogseizoen is voor de kinderen het zwembad op een aantal meter afstand een heerlijke verkoeling. WiFi is inbegrepen!

Kortom het zal u nergens aan ontbreken tijdens uw verblijf ! Tot ziens op Camping ’t Sluitgat.
 

Adres:
Baalpapenweg 4


Contact:
Email: sluitgat@zeelandnet.nl
Telefoonnummer: 0111 641 599
Website: http://www.sluitgat.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€50.00 - €50.00

Prijs toelichting:
In de maanden juli en augustus is alleen weekverhuur mogelijk. Juli en Augustus is het per week € 450,00 excl. toeristenbelasting.