Camping ‘t Schorre

Printen

Bent u toe aan een welverdiende rust, wilt u genieten van een prachtige omgeving, op een korte rijafstand van de bekendste Belgische badplaatsen en het mooie landschap van Het Zwin, of het oude stadje Sluis met een bruisend hart, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Camping ‘t Schorre is een mooi gelegen rustige honden welkom camping. Onze camping ligt in het prachtige Zeeuws Vlaanderen. De provincie met de meeste zonuren van Nederland! De mooiste stranden liggen op loopafstand van de camping (circa 5 minuten). Op dit strand kunt u heerlijk wandelen met uw hond(en). In de zomermaanden aangelijnd van 10.00 tot 18.00 uur. Eer dat u op het strand bent komt u door het prachtige gebied de Zwarte Polder

 Wij zijn een kleine honden welkom camping. Uw viervoeters zijn meer dan welkom, er wordt niet gekeken naar aantal, wel is er de regel op de camping aan de lijn.. Onze jaarplaatsen zijn vooral gericht op zoveel mogelijk privacy. Onze seizoen- / toerplaatsen zijn ruim en voorzien van een uitstekende grasmat. Wij verhuren ook houten eigentijdse trekkershutten (neem contact op voor informatie). De camping is voorzien van schoon sanitair, een kleine speeltuin en kennels, wasplaats en een speelweide voor uw viervoeter. In het zomerseizoen verhuren we ook fietsen.

Adres:
Zeedijk 18


Contact:
Email: trompet@zeelandnet.nl
Telefoonnummer: 0117-371537
Website: http://www.campingtschorre.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a