Camping Janse

Printen

Vakantie op Camping Janse, is een vakantie écht dicht aan zee!

Ligging direct achter de duinen en strand, op 2 km van Zoutelande. Duinovergang direct achter de camping, via eigen poortje.

Bushalte voor de deur, broodboetiek naast de deur en grote supermarkt op 1300 m. afstand. Fiets-, skeeler- en wandelpaden in de directe omgeving.

De camping heeft caravan en tentplaatsen. Ook verharde camperplaatsen en een camperverzorgingsstation aanwezig voor campers. Centraal  op de camping het nette verwarmde santairgebouw met wasserette.

De camping verhuurt ook eigen chalets, ook op het strand direct achter de camping verhuur van strandhuisjes (daghuisjes).

Gratis  WIFI  op de gehele camping zonder inlogcode, bij de kampeerplaatsen en huisjes/chalets kabel-tv aansluiting met ontvangst van 32 TV-zenders. 

Voor de kleine gasten buiten en binnen speeruimte ook boeken, tijdschriften en speelgoed/spelletjes uitleen, in het hoogseizoen aantal keer per week kinderanimatie.

Op de gehele camping zijn honden niet toegestaan.

Adres:
Westkapelseweg 59


Contact:
Email: info@campingjanse.nl
Telefoonnummer: 0118-561359
Website: http://www.campingjanse.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€20.75 – €33.50

Prijs toelichting:
Prijzen incl: 2 personen en 1 caravan/camper/tent/vouwwagen 1 bijzettentje (max. 2x3m) 1 auto 6 ampere/1380 Watt elektriciteit (eurostekker nodig) kabel-tv Gratis WiFi (Nieuw!) rioolafvoer toeristenbelasting (€ 1,25 p.p.p.n.) waterkraan op loopafstand