Camping Hof Maire

Printen

Wij bieden u alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie op het platteland. Wat denkt u van rust, ruimte, gezonde frisse lucht, persoonlijke aandacht, gastvrijheid en niet te vergeten gezelligheid!

Camping Hof Maire is een rustige camping gelegen tussen de Westershelde en Oosterschelde in de provincie Zeeland.
Camping Hof Maire is een kleinschalige camping (1,2 ha) op een levendig akkerbouwbedrijf en kenmerkt zich vanwege de gastvrijheid, ruimte en rust.

Of u nu in een tent, camper, toer- of stacaravan slaapt, bij Camping Hof Maire bent u op het goede adres voor een vakantie in Zeeland. Naast kampeerplekken hebben we jaar- seizoenplaatsen voor zowel toer- als stacaravans. Er is op de camping een stacaravan en pipowagen te huur.

Wij bieden grote plaatsen aan. Wij hebben plaatsen met beukenheg veel ruimte, rust en privacy bieden en plaatsen waar u met meerdere passanten op een groot veld staat waardoor u vanuit u caravan, tent of camper zicht heeft op de speelmogelijkheden en daardoor zicht heeft op u kinderen. Voor de kinderen is een pipowagen aanwezig waar de kinderen bij minder weer ook in kunnen spelen. Vanuit deze pipowagen worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor de kinderen.

Er is WIFI aanwezig op de camping.

Adres:
Kapucijnenweg 42


Contact:
Email: postbus@campinghofmaire.nl
Telefoonnummer: 0113-551575
Website: http://www.campinghofmaire.nl
Openingstijden:
voor de jaarplaatsen zijn we het hele jaar open
Prijs:
€14.00 – €0.00

Prijs toelichting:
zie onze website