Camping de Muie

Printen

Camping de Muie is een gezellige familie camping. De camping is gelegen in een rustige omgeving direct aan Nationaal Park Oosterschelde, het grootste nationale park van Nederland en heeft 60 toeristische plaatsen en 200 vaste plaatsen. In het aangrenzende gebied vindt u diverse natuurgebieden. De camping is vrijwel geheel omsloten door een aantal landgoederen in ontwikkeling, wat zorgt voor een fraaie landelijke omgeving. Natuurliefhebbers en rustzoekers zullen dit zeker waarderen. Op ongeveer 2 kilometer afstand ligt de "smalstad" Sint Maartensdijk.

In deze rustige omgeving kan het tijdens het hoogseizoen op de camping zelf een gezellige drukte zijn. Er worden veel, zeer uiteenlopende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De kinderen worden vooral door ons animatie team vermaakt, maar ook de ouderen zullen zich zeker niet vervelen. Tijdens het voor- en naseizoen is er ook een iets kleinschaliger activiteiten programma. De kinderen zullen zeker ook veel plezier hebben in één van onze speeltuinen of in ons kinderzwembad.

Ook voor de sportieve gasten is camping de Muie een prima stek. Onze tennisbanen en ons sport/activiteiten veld bieden hen prima mogelijkheden. In de omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen (nordic-walking). Maar vooral de Oosterschelde met zijn uitstekende waterkwaliteit biedt ruimte voor vele vormen van watersport. U kunt hieronder andere. fantastisch duiken, zwemmen, snorkelen, zeilen, (kite)surfen en vissen. Vanaf de camping kunnen fietsers via een buitendijks fietspad zo'n 15 kilometer langs de kustlijn van de Oosterschelde fietsen.

Kortom: Niemand hoeft zich te vervelen op en om camping de Muie.

Adres:
Kastelijnsweg 20


Contact:
Email: info@campingdemuie.nl
Telefoonnummer: 0166-662840
Website: http://www.campingdemuie.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€19.00 - €0.00

Prijs toelichting:
€ 50 borg voor codekaart slagboom. Deze borg krijgt u bij vertrek terug.