Café Restaurant Uitspanning Oranjezon

Printen

Café restaurant Uitspanning Oranjezon bevindt zich in een monumentale boerderij uit 1726 in Vrouwenpolder. Hier kan je echt genieten op het zonnige terras tussen de oude kastanjebomen van een hapje en een drankje. Kinderen kunnen hun hart ophalen bij de boerderijdieren, lekker spelen in de speeltuin met een mega-springkussen of in de speelschuur met onder andere flipperkasten, een air-hockeytafel en een poolbiljarttafel.

In het restaurant kan je terecht voor een wat te eten en drinken, daarnaast kan je hier ook goed lunchen en dineren. De lunchkaart biedt veel keus, zoals tosti’s, warme baguettes, pannenkoeken, salades en speciaal voor kinderen een kindermenu. De dinerkaart biedt ook voor iedereen wat met diverse voorgerechten, vis- en vleesgerechten, vegetarische gerechten desserts.

Café restaurant Uitspanning Oranjezon heeft ook een leuke dierenweide. Hier kunnen de kinderen kennismaken met de ganzen, eenden, en kippen, geiten, kalkoenen, schapen en een pauw. Naast het café restaurant staat een minicamping waar je kunt verblijven. Ook zijn er twee vakantiewoningen die je kunt huren in deze prachtige omgeving 

Adres:
Koningin Emmaweg 26


Contact:
Email: info@uitspanningoranjezon.nl
Telefoonnummer: 0118-594735
Website: http://www.uitspanningoranjezon.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€4.50 – €19.00