Café Restaurant Kasteel van Batavia

Printen

Van oudsher is café restaurant Kasteel van Batavia een café dat uit de 16e eeuw komt.  In 1633 werd het in gebruik genomen als een herberg. Het gebouw zelf is een stuk jonger. Na het bombardement  op Westkapelle op 3 oktober 1944 werd het gebouw volledig verwoest. Het gebouw zoals het er nu staat is herbouwd en in gebruik genomen in mei 1950.

Kasteel van Batavia is een levendige uitgaansgelegenheid tot laat in de avond. Naast lekker feesten is lekker eten ook een belangrijk onderdeel van Kasteel van Batavia. De kok heeft iedere maand een speciaal menu, maar kan ook de lekkerste gerechten voor je koken die op de kaart staan. Zo kan je er huisgemaakte kaaskroketjes eten of hun specialiteit: de Bataviaschnitzel. Voor de kinderen zijn er speciale kindergerechten zoals een frikandel of vissticks met friet.

Op loopafstand heb je een prachtig uitzicht op de Noordzee. Dus neem gerust eens een wandeling langs de kust. Je kunt je auto kosteloos parkeren op het parkeerterrein naast het restaurant. Stap daarna binnen voor een lekkere kop koffie en neem daarna op je gemak de menukaart door.

Adres:
Zuidstraat 143


Contact:
Email: info@kasteelvanbatavia.nl
Telefoonnummer: 0118-571371
Website: http://www.kasteelvanbatavia.nl
Openingstijden:
Vind onze actuele openingstijden op: www.kasteelvanbatavia.nl
Prijs:
€3.75 - €22.50