Café restaurant Bommel

Printen

Op de Markt in Middelburg, naast het stadhuis, is café Bommel gevestigd in een monumentaal pand uit de 16e eeuw. Al sinds het jaar 1900 heeft het pand een functie als horeca-gelegenheid. Voor Bommel heette het café St. Joris. Jarenlang heeft het bekend gestaan onder de naam St. Joris en na een grondige verbouwing die bijna 8 maanden in beslag heeft genomen is café Bommel uiteindelijk op 17 mei 1993 geopend.

Café Restaurant Bommel is een groot café met een fijn terras, dat uitzicht biedt op de Markt en op de terrassen van de cafés op het Tympaanplein.
In het middengedeelte van Bommel zijn de drankminnenden vaak te vinden aan de lange bar of aan één van de tafeltjes die zich daar bevinden, achterin de zaak zijn nog twee ruimtes, waar vooral eters gebruik van maken.
De ene ruimte ligt een halve verdieping hoger dan het bargedeelte, de andere juist een halve verdieping lager. Boven de zaak is nog een zaal te vinden, die vooral als vergaderruimte wordt verhuurd, maar ook voor een diner met familie of vrienden. De menu- en lunchkaart van Bommel zijn zeer gevarieerd, van spare-ribs en kabeljauwfilet tot heerlijke vegetarische gerechten.

's Ochtends rustig genieten van een krantje met espresso, heerlijk in de zon op het terras.
's Middags lunchen met collega's of vrienden.
's Avonds een lekker hapje eten met een mooi glas wijn.

Adres:
Markt 85


Contact:
Email: cafebommel@zeelandnet.nl
Telefoonnummer: 0118-642214
Website: http://www.cafebommel.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€3.25 - €19.95