Café Jopie

Printen

Café Jopie is één van de gezelligste cafés van Sluis en te vinden aan de bekende Kaai, met prachtig uitzicht over het water. Bij Jopie geldt “Hier kent gezelligheid geen tijd” want ze zijn alle dagen van de week open. Op dinsdag en woensdag van 11.00 uur t/m 20.00 uur. En de rest van de dagen van 11.00 uur t/m 3.00 uur.

Kom naar Jopie voor een drankje op het terras in de zomer, of een lekker drankje binnen. Na het winkelen of na je werk gezellig afspreken met vrienden? Bij Jopie kan het allemaal. Nog niet uitgefeest? Blijf plakken tot in de late uurtjes. Liever een dansje wagen? Iedere eerste zaterdag van de maand dansen van 22.00uur tot 02.00uur met live D.J.

Sluis is een gezellige plaats waar het vakantiegevoel het hele jaar heerst. Je kunt er heel goed winkelen en het staat bekend om zijn vele restaurants. Lange terrassen waar mensen de hele dag kunnen eten. Het is vlak bij de Zeeuwse kust en er zijn veel campings en vakantieparken in de buurt. Populair onder lokale mensen en dagjes gasten. Maar vele vakantiegangers zijn trouw bezoeker van Sluis.

Adres:
Kaai 3


Contact:
Email: nick1967@hotmail.com
Telefoonnummer: 0117-461231
Website:
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a