Cafe Restaurant Molenzicht

Printen

Restaurant Molenzicht was vroeger een oude smederij maar is al sinds een groot aantal jaren een restaurant. In 1997 heeft de familie van den Dries dit bedrijf overgenomen en het vanaf toen Restaurant "Molenzicht" genoemd. Na negen jaar zeer succesvol te hebben gewerkt kwam in 2006 de mogelijkheid om het restaurant uit te breiden. Deze mogelijkheid werd met beide handen aangegrepen. Het restaurant heeft nu 80 zitplaatsen in plaats van de vroegere 48 en heeft een zeer sfeervol interieur gekregen.

Alles is tijdens de verbouwing vernieuwd. Van het restaurant gedeelte tot de keuken en de toiletten, alles heeft een metamorfose ondergaan. Het restaurant bevind zich in de buurt van de historische molen van Sluis en op een gezellig "pleintje" met een geweldige uitstraling. Er wordt een uitgebreid aantal vis- en vlees gerechten geserveerd en bied je telkens een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook kun je hier terecht voor seizoensgebonden gerechten zoals asperges, mosselen en wildgerechten.

Adres:
Nieuwstraat 35


Contact:
Email: info@restaurantmolenzicht.nl
Telefoonnummer: 0117-462404
Website: http://www.restaurantmolenzicht.nl
Openingstijden:
Open van 10.00 tot 20.00 uur (wijzigingen voorbehouden)Dinsdag tot 17.00 uur  (keuken tot 16.00 uur)Woensdag geslotenLET OP: Wegens jaarlijks verlof van 15 juni t/m 26 juni en van 16 november t/m 27 november 2020, zijn wij gesloten!
Prijs:
n/a