Buitenplaats Schouwen 12

Printen

Een compleet ingericht vakantiehuis op Buitenplaats Schouwen, een rustig, autovrij park. Ons huis is geschikt voor vijf personen. Het is vrijstaand met een terras op het zuiden. Het huis is in 2019 volledig gerenoveerd. Er is veel ruimte rondom het huis: grasveldjes met appel- en perenbomen. Zie onze website.  

Het park heeft een tennisbaan, sportveldjes (voetbal, volleybal, basketbal) en een zwembad. Dat is allemaal gratis te gebruiken door de bewoners. Voor de kleintjes zijn er een afgesloten peuterbadje, een beschermd speeltuintje en op verschillende plekken speeltoestellen en zandbakken.

In de nabije omgeving zijn er talloze recreatieve mogelijkheden. Er zijn prachtige wandel- en fietsroutes. Vlakbij is een kleine 18 holes golfbaan (pitch&putt), ook toegankelijk voor beginners. Boodschappen kunt u doen in een van de nabijgelegen supermarktjes, of een eindje verderop in de winkels van Burgh. Het historische Zeeland ziet u in het schitterende stadje Zierikzee.

En natuurlijk het strand, de duinen en het bos. U loopt of fietst vanuit het park zo het natuurgebied Het Zeepe in. Het strand van Burgh-Haamstede is zelfs in het hoogseizoen betrekkelijk rustig. 

Adres:
Haaymanweg 3


Contact:
Email: sylviavanthul@gmail.com
Telefoonnummer:
Website: http://www.zeeland.webnode.com
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€600.00 – €1050.00

Prijs toelichting:
exclusief schoonmaakkosten €95 inclusief toeristenbelasting.