Brouwersdam Eat & See – Restaurant

Printen

RESTAURANT EAT & SEE

Aan de oever van het Grevelingenmeer vindt u het nieuwe restaurant EAT & SEE. Afgelopen jaar heeft het oude pand een ware metamorfose ondergaan en er is een prachtig, stijlvol en eigentijds gebouw voor in de plaats gekomen.

Bij EAT & SEE geniet u, zoals de naam al doet vermoeden, van heerlijk eten én een weids uitzicht over het Grevelingenmeer. Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en dinner; op de uitgebreide menu- en drankenkaart is er voor ieder wat wils!

De nieuwbouw is gemaakt van hout, telt twee verdiepingen en valt op door de enorme raampartijen. De sfeer binnen is een goede mix van natuurlijk, industrieel en klassiek. De betonnen vloer, forse boomstamtafels, comfortabele chesterfields en het bijzondere kleurgebruik zijn helemaal van deze tijd. De eerste verdieping is bereikbaar via een enorme trap in het midden van het restaurant en leidt naar een gezellige vide mét overdekt balkon waar ultiem genoten kan worden van het zonnetje. Het restaurant heeft een ruim terras dat uitzicht biedt op alle activiteiten die zich op het water afspelen.

GROEPEN

EAT & SEE is ook dé locatie voor een high wine, high tea, BBQ, buffet, kinderfeestje, meeting, borrel, bruiloft of enig ander uitje! Dit alles is te combineren met het ruime aanbod aan (watersport)activiteiten en/of overnachtingen in de rooms of beachlodges aan het water.

Voor het maken van een reservering, vragen over groepsarrangementen of voorstel op maat kunt u telefonisch contact opnemen via +31 (0)111 671480 keuzenummer 2 of mailen naar restaurant@brouwersdam.nl

Adres:
Ossenhoek 1 (kabbelaarsbank)


Contact:
Email: restaurant@brouwersdam.nl
Telefoonnummer: +31 (0)111 671480
Website: http://www.brouwersdam.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a

Prijs toelichting:
www.brouwersdam.nl/nl/restaurant