Brouwersdam Active Lakeside – Surfen

Printen

ZEIL- & SURFCENTRUM BROUWERSDAM

Sinds 1993 hét watersportparadijs aan het Grevelingenmeer. Inmiddels getransformeerd tot een unieke alles-in-één locatie waar actie, ontspanning en verblijf samenkomen.

Kom eens langs om te windsurfen, zeilen, suppen of bodysliden van de waterjump. Er zijn dagelijks windsurf- en zeillessen en vanaf mei is er elke zaterdag een SUP clinic. De gediplomeerde en enthousiaste instructeurs leren je de beginselen of juist de fijne kneepjes. Natuurlijk is het ook mogelijk om een windsurfsetje, boot of SUP te huren om zelfstandig het water op te gaan.

Houd je van nog meer actie en sensatie? Maak dan zeker een afdaling van de waterjump! Op deze schans van 8 meter hoogte oefenen waaghalzen adembenemende en spectaculaire sprongen in het water. Eindeloos veel waterplezier en ook voor kinderen een spetterende attractie.

Na alle actie is het tijd om neer te ploffen in één van de comfortabele stoelen van Restaurant EAT & SEE. Hier geniet je van lekker eten én een prachtig uitzicht over het Grevelingenmeer. Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner. Daarnaast is het ook de locatie voor een bbq, borrel, teamuitje, vergadering … noem maar op!

Neem een kijkje in de surfshop voor het vinden van stijlvolle kleding, windsurfgear, wetsuits en accessoires. Het testcentrum biedt de mogelijkheid om diverse artikelen uit de shop uit te proberen vóór aanschaf.

Maak je verblijf bij Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam compleet door te overnachten in één van onze sfeervolle basic rooms, lake rooms of beachlodges

FACILITEITEN

• kleedruimtes

• warme douches

• lockers

• testcentrum

• botenhelling

• les- en vergaderruimtes

Adres:
Ossenhoek 1


Contact:
Email: info@brouwersdam.nl
Telefoonnummer: +31 (0)111 671480
Website: http://www.brouwersdam.nl
Openingstijden:
RECEPTIE & SURFSHOP Dagelijks geopend van 08:30 – 18:00 uur. Vrijdag van 08:30 – 20:00 uur. Voor informatie, reserveringen en verhuur: surfen, zeilen, sup, bodysliden van de waterjump, accommodatie, bedrijfsuitjes, schoolreisjes, kinder- of familiefeesten. De receptie en shop zijn ook bereikbaar via +31 (0) 111 671480 keuzenummer 1 of info@brouwersdam.nl SURF, SAIL, SUP & LONBOARD RENTAL Dagelijks tussen 09:00 – 18:00 uur. SAIL & SURF COURSES Dagelijks tussen 09:00 – 18:00 uur. WATERJUMP Dagelijks van 11:00 – 18:00 uur. RESTAURANT EAT & SEE De keuken van Restaurant EAT & SEE is dagelijks geopend van 08:00 – 21:00 uur. Nadat de keuken gesloten is kunt u in ons restaurant natuurlijk nog nagenieten van uw maaltijd met een lekkere kop koffie of een glaasje aan de bar. Voor feestjes, vergaderingen en partijen kunnen wij afwijken van de reguliere openingstijden. Voor informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen via +31 (0) 111 671480 keuzenummer 2 of restaurant@brouwersdam.nl.
Prijs:
n/a

Prijs toelichting:
www.brouwersdam.nl