Brasserie ‘t Kaaigat

Printen

Op een unieke plaats in Yerseke op de havendam, tussen de jachthaven en de visserijhaven, kan je Brasserie ’t Kaaigat vinden. Vanuit de moderne, stijlvolle brasserie is er een prachtig uitzicht over de havens en de Oosterschelde. Hier kan je terecht voor lunch, diner of een heerlijk kopje koffie.

De brasserie is gespecialiseerd in schaal -en schelpdieren en biedt vanaf 1 april zelfgevangen Ooster-scheldekreeft aan. ‘s Zomers kan je hier genieten op 1 van de terrassen, die zowel aan de voor-, achter- als zijkant gelegen zijn. Vanaf het begin van het mosselseizoen kan je hier terecht voor de welbekende Zeeuwse mosselen die dagelijks vers worden geleverd. Gerechten worden hier bereidt met verse, seizoensgebonden ingrediënten.

Vanaf half september serveert Brasserie ’t Kaaigat ook echte Zeeuwse oesters, platte en creuses afkomstig van de Grevelingen. Daarnaast staat er vanaf 15 oktober het wild weer op de kaart.

Adres:
Meerpaalweg 30


Contact:
Email: info@kaaigat.nl
Telefoonnummer: 0113-571887
Website: http://www.kaaigat.nl
Openingstijden:
Tijdens de wintermaanden geopend op:vrijdag vanaf 10:30 uurzaterdag vanaf 10:30 uurzondag vanaf 10:30 uurLunch van 12.00 tot 15.00 uur. Diner vanaf 18.00 uur
Prijs:
€6.50 – €39.95