Bootcamp Club Fitter uit Middelburg

Printen

Bootcamp Club Fitter voor de leukste bootcamplessen, vrijgezellenfeestjes en teamuitjes in Middelburg en omstreken!
Wil jij graag fitter, sterker of slanker worden? Een goed gevormd lichaam met een topconditie? Ga jij niet graag naar de sportschool, maar sport jij liever in de buitenlucht met een gezellige gemotiveerde groep mensen? Dan is bootcamp bij Bootcamp Club Fitter echt iets voor jou! Bootcamp Club Fitter is de leukste en gezelligste buitensportclub van Middelburg en omstreken!
Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over teamuitjes, vrijgezellenfeestjes

Wat is een Bootcamp bij onze Bootcamp Club Fitter?
Een bootcamp is een intensieve full body training in de buitenlucht geschikt voor alle niveaus en leeftijden op een leuke en gezellige manier gegeven door enthousiaste trainers! 
Bootcamp Club Fitter biedt dynamische en afwisselende bootcamptrainingen. Kijk op hier voor een overzicht van de verschillende lessen en hier voor onze tarieven. Onder begeleiding van een motiverende en deskundige instructeur ga je een uur lang in een gezellige groep sporten. Bij ons train je in jouw eigen tempo/ intensiteit en plezier staat tijdens onze trainingen altijd centraal!

Adres:
Zwanenhof 18


Contact:
Email: mail@bootcampclubfitter.nl
Telefoonnummer:
Website: http://www.bootcampclubfitter.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a

Prijs toelichting:
Zie voor de actuele tarieven onze website: https://bootcampclubfitter.nl/tarieven/ – Origineel en sportief bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of kinderfeestje! – Boost voor teamspirit! – Ook leuk als vrijgezellenfeest! – Prijs afhankelijk van groepsgrootte