Boomgaardcamping Welgelegen

Printen

Kamperen, maar dan helemaal 'anders dan anders'? Bel of mail naar Welgelegen! Kom kamperen tussen de fruitbomen bij onze boomgaardcamping, en geniet van alle rust en ruimte. Kampeerplaatsen van 200 tot 300m2 zijn bij ons geen uitzondering (zie de foto's). Pluk in de zomermaanden gratis verschillende soorten onbespoten pruimen, rijp van de boom. Onze boomgaardcamping bevindt zich vlakbij strand, duin en bos. Voorzieningen zoals kantine en restaurants zijn bewust niet aanwezig; rust en natuur vindt u er des te meer. Kijk voor omgevingsinformatie en meer foto's ook eens op onze site, en bel ons gerust, we helpen u graag. Gratis wifi op uw eigen kampeerplaats. Ook tot ziens in 't mooie Burgh-Haamstede?

NB; vanwege de vele onverharde natuurlijke gedeeltes zijn er voor campers helaas geen plekjes beschikbaar.... onze excuses hiervoor!

Adres:
Wissewekken 11


Contact:
Email: info@wissewekken11.nl
Telefoonnummer: 0111-651786
Website: http://www.welkombijwelgelegen.nl
Openingstijden:
De kampeerplaatsen in de voormalige boomgaard van Welgelegen zijn jaarlijks te reserveren van 1 april tot 1 oktober. Vanzelfsprekend kunt u het gehele jaar de receptie bellen of mailen, we helpen u graag! Wilt u eerder of later in het jaar verblijven bij Welgelegen? Bekijk dan eens onze vakantiehuisjes; deze zijn het hele jaar te huur (zie ook onze vermeldingen SDVBU470, SDVBU471, SDVZZ469, of de foto's op de website: www.welkombijwelgelegen.nl).
Prijs:
€29.40 - €35.60

Prijs toelichting:
All-in-prijzen 2020: 2 personen, tent of caravan, inclusief warm water, stroom, douchegebruik, warm water tappen, gratis wifi op uw standplaats voor al uw apparaten, en gratis pruimen plukken in de zomermaanden van de fruitbomen in Welgelegen's eigen natuurgebied. Voor meer (prijs-)informatie, zie ook de website van Welgelegen: www.welkombijwelgelegen.nl Bel of email daarnaast gerust voor meer informatie, we helpen u graag!