Boerenhoeve Nieuwvliet

Printen

Bij Boerenhoeve Nieuwvliet, in de polders van West-ZeeuwsVlaanderen, kan je mooie avonturen beleven. Er is een in- en outdoorcentrum waar je het hele jaar door zowel buiten- als binnenactiviteiten, variërend van sportief tot pure gezelligheid, onder professionele begeleiding kan boeken. Kies uit high-rope klimmen, shoot-out, volksspelen, klootschieren, voetbalgolf, boogschieten, highland games en powerkiten. Ook ideaal voor een groepsuitjes.

Voor kinderen vanaf 8 jaar is er dolle pret met het spannende programma “Adventure Kids”, dat bestaat uit speleologie, hindernisbaan, touwenpiste, tokkelbaan, indoor hoogtepiste, dodensprong en boogschieten. Je kunt er ook je feestje houden.

Op het “Vliegterrein Nieuwvliet” ( niet-gemotoriseerde zeilvliegsporten ) zie je Delta- en Parapentepiloten aan het werk. Er kan er ook een cursus nemen.

Vanuit de kantine of het zonneterras heb je een prachtig vergezicht over de polder en kan je genieten van iets lekkers.

Vanuit Boerenhoeve Nieuwvliet starten er diverse fiets-/mountainbike- en wandelroutes. En als fietscafé kan je er je electrische fiets opladen, mountainbike afspuiten of een reparatiesetje gebruiken.

Adres:
Sint Jansdijk 1


Contact:
Email: info@boerenhoeve.com
Telefoonnummer: 0117-371427
Website: http://www.boerenhoeve.com
Openingstijden:
Ook op afspraak mogelijk buiten de openingstijden.
Prijs:
n/a