Boerenboscamping & Chaletpark “Landgoed van Langeraad”

Printen

Onze camping is gelegen midden op het eiland Schouwen-Duiveland.

Klik hier  om onze website te bezoeken.

Uitstekende duikmogelijkheden. We zitten vlakbij de Oosterschelde en de Grevelingen en wilt u naar het strand, de mooie grote Noordzeestranden zijn op 10 minuten met de auto, u bent daar zo

Deze camping, met ruim opgezette plaatsen van 227m² tot 415m², is geplaatst in een bos van 26ha en voorzien van alle gemakken.  Deze plaatsen zijn te huur voor een kort verblijf maar ook verhuren wij seizoensplaatsen zodat u het hele jaar kunt genieten van alle mogelijkheden van onze boerderij en de mooie omgeving van Schouwen Duiveland.

Seizoensplaatsen:

Mooie grote plaatsen van ruim 300 m2. 

We kunnen u verwelkomen op mooie grote plaatsen in het groen. De plaatsen zijn ruim van 150m² tot 450m². De plaatsen hebben electra , wateraansluiting, afvoeraansluiting (mogelijkheid tot koppelen) en CAI (niet op het achterste veld)
Wifi aanwezig in bos/tuinterras ’t Ofje (gratis)

De seizoensplaatsen lopen, mits het weer het toelaat, van 1 April tot en met 31 Oktober

Kampeerbungalow. 

De kampeerbungalow is een sfeervolle “houten tent” en staat op de boerenboscamping op een plaats van 300m², midden in het 26ha grote bos en aan de rand van het forellenvismeer. Met uitstek geschikt voor mensen die graag een hengeltje uitgooien.
U krijgt dan ook wanneer u kampeerbungalow huurt 50% korting op 1 periode forel vissen.

De kampeerbungalow is ingericht met een woonkeuken, koelkast, kookplaat en verwarming. De kampeerbungalow heeft twee aparte slaapvertrekken en een slaapbank, totaal voor max. 6 personen. De afmeting van de kampeerbungalow is 32m².

U heeft wateraansluiting, afvoer, 10 ampère stroom en CAI tot uw beschikking.

Verder bieden wij ook boot – en caravanstalling.

Adres:
Weelweg 3


Contact:
Email: info@recreatievanlangeraad.nl
Telefoonnummer:
Website: http://www.recreatievanlangeraad.nl
Openingstijden:
Vanaf  Pasen t/m eind september zijn wij geopend op de volgende tijden: maandag t/m zaterdagvan 9.00-12.00 uur en van 13.00-17.00 uurzondagvan 10.00-12.00 uur Vanaf oktober t/m Pasen zijn wij  Zondag en Maandag gesloten. De rest van de week van oktober t/m Pasen zijn we  geopend van 9.00-12.00 uur.Forel vissen gaat in de winter gewoon door u kunt zich aanmelden tussen 09.00-12.00 uur en dan uw 6 uur gewoon uit vissen aan de visvijver, alleen de receptie/winkel gaat om 12.00 dicht. Alles, zoals op andere tijden forelvissen, boer’ngolf spelen, barbecuen, excursies of een plaats op de camping, is mogelijk.U kunt altijd bellen voor een afspraak ( 06-21624026) of mailen via info@recreatievanlangeraad.nl. Nogmaals: Voor de forellenvisviver kunt u vanaf oktober t/m pasen tussen 9.00 en 12.00 uur een visperiode van 6 uur aanvangen, deze kunt u uitvissen. De forellen worden na 12.00 uur ingezet.
Prijs:
n/a

Prijs toelichting:
prijs op aanvraag