Boerderijwinkel Bioduin

Printen

Bioduin teelt biologisch groente en fruit. Uiteraard teelt Bioduin zoveel mogelijk producten zelf, zodat we niet volledig afhankelijk zijn van groothandels. Zoals u misschien wel weet heeft ieder seizoen zijn eigen groente en fruit.  De geoogste groente en fruit verkoopt Bioduin in de winkel in Koudekerke. Iedere ochtend, vlak voor opening, worden de producten die goed zijn geoogst. Zo kunt u dus altijd verse groenten van het seizoen verwachten bij Bioduin. In de winkel kunt u kiezen uit veel verschillende soorten producten, waaronder peulvruchten, bonen, bladgroentes, knolgroentes en (zacht)fruit van eigen erf maar ook producten van collega Bioboeren uit de regio, zoals eieren, aardappels uien maar ook appels en peren

Om de biologische producten optimaal te laten groeien zonder chemische meststoffen of chemische bestrijdingsmiddelen wordt gebruik gemaakt dierlijke mest en vruchtwisseling. En om het seizoen langer te maken, wordt er gebruik gemaakt  van een tunnelkas, ook in de zomer. In die warme maanden komen paprika’s, tomaten en meloenen perfect uit de grond. Behalve het oogsten en verkopen van de biologische producten in de winkel biedt Bioduin u nog meer service. Zo kunnen alle producten worden bezorgd en kunt u op ons terras genieten van heerlijke koffie, thee of zelfgemaakte taart.

Bioduin opent zijn deuren op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op woensdag zijn wij geopend van 13.00 – 19.00 uur, donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u bij ons terecht van 9.00 – 15.00 uur.

Bij ons kunt u pinnen.

Adres:
Perduinsweg 3


Contact:
Email: bioduin@hotmail.com
Telefoonnummer: 0118-627562
Website: http://www.bioduin.nl/contact/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a